Домашен кейк с кисело мляко
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2018 опекох ги в по-голяма тава и станаха по-твърди, но пак бяха много вкусни. сложих им и сирене
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2017 Да, Пламенова, може да използваш суха мая (вместо прясна). В случая ще са необходими 2 пакетчета суха мая.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2017 Мога ли да заменя кубчето мая със суха?
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 Аз направих половин доза и използвах само масло.Станаха много пухкави и вкусни :)
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2016 Аз използвах масло вместо мас и ги поръсих с малко галета. Много бързо свършиха. :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...