Мисо супа

Гости: Юкари Кониши и Емил Душанов
Източник: Бон Апети
Дата: 24.11.2007
Мисо супа
 
Необходими продукти:
50-70 г тофу
4-5 гъби "Шийтаке"
1 резен бяла ряпа (30 г)
1/2 стрък праз лук
1/2 морков
1 с. л. мисо


Начин на приготвяне:
1
Мисо супа
Морковът и обелената ряпа се нарязват на тънки ивици и се сипват в тенджера с 1 л кипнала вода.
2
Мисо супа 2
След 1-2 минути се добавят гъбите "Шийтаке" и нарязаният праз лук.
3
Мисо супа 3
Соевото сирене се нарязва на кубчета и се сипва при останалите продукти.
4
Мисо супа 4
Супата се овкусява с размитото в малко топла вода мисо и се оставя да къкри на слаб огън 3-4 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Ради се регистрира в сайта.
Mina Mihaylovska се регистрира в сайта.
CuliNarnia коментира рецептата Спаначена салата с лимец
milenka коментира рецептата Супа „Табуле“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: