Зимен трайфъл
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2019 Добавих и ванилия, чудно стана. Правя мляко с ориз за първи път
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2017 Чудесен десерт
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2016 Ориза има над 8000 разновидности. Вида на ориза и съдържанието на нишесте в него определят колко време е необходимо за да се свари и колко ще се сгъсти сутляша. От 5 до 45 минути се варят различните видове. За това четете упътването на производителя.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2015 Направих 1-то си мляко с ориз по тази рецепта, лесна и бърза е само където малко повече от 10 мин. варих ориза и добавих малко нишесте, за да посгъстя мялкото.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2015 Не бях правила никога, но се получи чудесно, ще стане редовно ястие в дома ни
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...