Смокинов крем с джинджифилови круши
Нашите кулинари


1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2013 Приготвих тази рецепта с малки промени - брашното е пълнозърнесто, ядките - микс бадеми и лешници, добавих 1 ч.л. джитджифил.
Изпекох във формите за мъфини - 35мин.
|
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...