Кекс от тиквички
Лора и Стоян
![]() |
1 кофичка кисело мляко 2-3 с. л. захар 2 жълтъка 150 мл прясно мляко 1-2 щипки джинджифил 2-3 резена лимон 150 г захар 2 круши 1 капка есенция лимон 1 капка есенция ром (1 с. л. ром) 1 с. л. захар 1 пакет желатин 2-3 с. л. мед 10 големи смокини по желание 2-3 капки зелен оцветител |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...