Чорба от сьомга
Лора и Стоян
500 г моркови 1 скилидка чесън 50 г масло 100 мл сметана 1/4 ч.л. семена от резене 125 г моцарела 1/4 връзка на вкус индийско орехче на вкус сол и черен пипер |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...