Чорба от сьомга

Дата: 19.02.2020
Източник: Меди
ТИТЛА: Експериментатор
Чорба от сьомга
 
Необходими продукти:
1/2 кг кайма от сьомга*
3 с.л. доматено пюре (пълни)
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
девесил (сушен, пресен, замразен, според сезона)
1 ч.л. червен пипер
60 г орехи
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В около литър вряща подсолена вода пуснете ситно нарязаните лук и чесън, доматеното пюре и ситно счуканите орехи.
2
След като се варят около 20 минути, добавете каймата и разбъркайте добре, за да не се получат топчета.
3
Добавете гореща вода колкото да получите желаната гъстота. По-гъста е по-добре.
4
Щом кипне отново, сложете червения пипер и оставете да поври още 10 минути.

Съвети:

*Кайма от сьомга се предлага замразена в руските магазини у нас.

Сложете щедро количество девесил. Не добавяйте мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


403 ДУШИ ОНЛАЙН
Малина публикува рецептата Багети по френски
Даниела Китева се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Katja Männing се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Полумесеци
Станислава коментира рецептата Тутманик
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта