Мус от круши

Американска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 09.10.2008
Мус от круши
 
Необходими продукти:
2 круши
1 белтък
1 ч. ч. прясно мляко
6-8 с. л. захар
2 с. л. пшеничено нишесте
1 щипка канела
кората на 1 лимон
шоколадови пръчици за украса


Начин на приготвяне:
1
Мус от круши
Крушите се почистват и се настъргват.
2
Мус от круши 2
Прясното мляко се загрява в касерола с нишестето.
3
Мус от круши 3
Добавят се настърганата лимонова кора и захарта и енергично се разбърква.
4
Мус от круши 4
Слагат се настърганите круши.
5
Мус от круши 5
Поръсва се с няколко щипки канела и се разбърква добре.
6
Мус от круши 6
Белтъкът се разбива с помощта на миксер в купа и се разбърква с охладената смес.
7
Мус от круши 7
Украсява се с шоколадови пръчици по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: