Мус от круши

Дата: 09.10.2008
Източник: Бон Апети
Мус от круши
 
Необходими продукти:
2 круши
1 белтък
1 ч. ч. прясно мляко
6-8 с. л. захар
2 с. л. пшеничено нишесте
1 щипка канела
кората на 1 лимон
шоколадови пръчици за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Мус от крушиКрушите се почистват и се настъргват.
2
Мус от круши 2Прясното мляко се загрява в касерола с нишестето.
3
Мус от круши 3Добавят се настърганата лимонова кора и захарта и енергично се разбърква.
4
Мус от круши 4Слагат се настърганите круши.
5
Мус от круши 5Поръсва се с няколко щипки канела и се разбърква добре.
6
Мус от круши 6Белтъкът се разбива с помощта на миксер в купа и се разбърква с охладената смес.
7
Мус от круши 7Украсява се с шоколадови пръчици по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емил Петков се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Юфка кебап
Маргарита Ганева се регистрира в сайта.
s. се регистрира в сайта.
Мариана Матева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта