Пиле с ядки и тиквички в салата "Айсберг"
Лора и Стоян
![]() |
300 г шайби от сьомга 1 ч. л. настърган хрян 1/2 ч. л. червен пипер 1 с. л. настърган лук 2-3 стръка копър, ситно нарязани 2 с. л. лимонов сок 1 с. л. сос "Уорчестър" 50 г червен хайвер 100 г майонеза 150 г течна готварска сметана ароматни корени за супа |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...