Телешко гювече с картофи
Лора и Стоян
![]() |
1 кг зеле сол и черен пипер на вкус 1 с. л. брашно 1 яйце 30 г краве масло 200–250 мл прясно мляко 1 ч. л. сол 4–5 стръка магданоз 70 мл олио 1 глава лук 50 г ориз 300–400 г стерилизирани домати 500 г телешка кайма кашкавал за наръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2016 Мусаката, подходяща за зимните месеци.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...