Боровинкови мъфини с царевично брашно
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2023 Забравих да сложа моцарела, но е така е вкусен. Мисля че лукът е малко в повече. Тестото при мен стана доста твърдо. Въпреки това хлябът е чудесен, благодаря за предложението.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2015 Прекрасен хляб. Импровизирах с плънката поради вкусови предпочитания на съпруга и детето. Не сложих магданоз и добавих бекон. Определено ще се приготвя редовно в нашето семейство.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...