Гъбени бургери
Нашите кулинари





| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2014 Много вкусни се получиха. Нахута го сварих аз, за час в тенджерата под налягане. После посъкратих процедурата, изстудих сместа в хладилник, изпържих и опекох.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...