Копривена кайгана
Лора и Стоян
300-400 г зрял фасул по 1 стрък лук и чесън 2 с. л. сусамов тахан 4-5 с. л. зехтин 1 ч. л. джоджен 4-5 стръка магданоз лимонов сок на вкус червен пипер за поръсване | за питките: 4 ч. ч. брашно 1/2 кубче мая 1-2 ч. ч. хладка вода 5-6 с. л. зехтин 1 ч. л. сол 1 ч. л. захар |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2020 :))) вкусотия
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...