Печен крем с палачинки и горски плодове
Лора и Стоян
31. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Да, Руми, разбира се, може да гарнираш и със сладко по твой вкус. Принципно ние обикновено използваме натурално крем сирене Филаделфия, което е с по-фина текстура и не е толкова солено, колкото стандартното сирене „Крема“ (в пакетче).
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2018 И може ли вместо с кленов сироп да се начаже със сладко?
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2018 Здравейте! Каква е раликата между крем сирене и крема сирене?
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2017 Тъй като има яйца, може да пробвате да го печете на още по-бавна фурна 120 градуса без вентилатор - на принципа на крем-карамела!Просто увеличете времето на 1 час! Пробвайте! Не се отчайвайте
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 Елица, виж стъпка 6 от рецептата.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...