Пролетна супа със зелен лук
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2015 Получиха ми се малко с остър вкус от виното предполагам. Аз също не съм слагала кърпа при проготвянето им, както е написала Станислава. Ако знаех, че ще трупам точки имайки снимки щях да ги снимам. ((:
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Направих десерта във формички за крем карамел - от металните, тъй като нямам керамични, също така вместо с кърпа, просто запълних тавичката с вода (както при приготвянето на крем карамел) и пак се получи. Много лек и приятен вкус, леко кисел заради плодовете може би, но наистина лек и приятен десерт
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.10.2013 Спрях се на тази рецепта защото разполагах с всички продукти,най-вече отворено червено вино.Моят вариянт беше в една квадратна керамична тавичка.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...