Кейк със смокини
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2016 Чуден хляб ! Хареса се много на всички
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2016 Започнах да го правя, но още тестото ми стана глетаво. Сега се опитва да втасва, но подозирам, че течността е малко спрямо брашното. Мисля, следващия път да сложа повече вода. Сега спазих точно пропорциите.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...