Риба с домати на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.05.2023 Супер лесна и вкусна манджа, идеална за вечеря, много засищаща и красива на вид! Италиански тип. Разликата при мен е, че сложих 2 консерви домати от по 400 гр. защото една е много малко. Индийско орехче не слагах, нито резене. В соса сложих също малко магданоз, както и черен пипер. А пермезана го сложих накрая и го разтопих за 2 минути. Стават 4 порции. Супер вкусно, ще сготвя отново.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...