Кекс с шоколад и крем сирене
Лора и Стоян
за тестото: 600 г брашно 350 мл топла вода 21 г прясна мая 2 стръка розмарин 4 с. л. зехтин „Екстра върджин” 1 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. захар | за гарниране: 250 г микс от пресни гъби (манатарки, пачи крак, кладниц 100 г рукола 1 скилидка чесън 8 с. л. зехтин „Екстра върджин” сол на вкус зехтин за намазване |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2020 Мммм, вкуснооооо.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2019 Много вкусни и ароматни
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2018 Много добра
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2016 Получи се страхотна фокача, да си оближеш пръстите!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2016 Чудесна лека вечеря!
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...