Мексикански сусамени хлебчета
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2023 Не е моето. От моцарелата беше безвкусно и безсолно, щеше да е по-добре с обикновен кашкавал и/или сирене. Просто хляб, очаквах повече. Няма да повторя
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2020 Уникално вкусно. Правя го със сирене и кашкавал. Всеки път се получава!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2018 Направих го с кашкавал вместо със моцарела, но стана доста солено. И го изпекох върху обърната тава, вместо камък във фурната!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2018 Много вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2018 Много вкусно
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...