Обезкостяване на агнешка плешка

За още по-интересни кулинарни интерпретации на тема „Агнешко“
Източник: Бон Апети
Дата: 05.05.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 агнешка плешка с ребра (2 кг)


Начин на приготвяне:
1
Обезкостяване на агнешка плешка
Първо се отстранява джоланчето.
2
Обезкостяване на агнешка плешка 2
След това, от горната страна на плешката, близо до ребрата, се прави прорез, така че да се получи джоб. Ребрата се отделят.
3
Обезкостяване на агнешка плешка 3
Костта на лопатката се отстранява внимателно с остър нож.
4
Обезкостяване на агнешка плешка 4
Накрая трябва да се получи цяло обезкостено парче месо.



Съвет:
Ако няма да използвате месото, за приготвянето на руло, направете прореза до края на плешката и напълнете получения отвор с плънка по ваш вкус.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
искрено ви благодаря :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


215 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: