Пиле с ориз

Дата: 31.05.2015
Източник: Деница
ТИТЛА: Чирак
Пиле с ориз
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
1 глава лук
1 ч. ч. ориз
3 ч. ч. вода
1 бульон
черен пипер на зърна
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се измива, почиства се и се нарязва на средно големи кубчета.
2
Лукът се обелва и се нарязва наситно.
3
Тенджера се слага на загрят котлон и в нея се сипва малко олио, последвано от лука и месото. Разбърква се и се изсипва предварително изчистеният и добре измит ориз. След това се добавя водата (с разтворения в нея бульон). Посолява се и се слага черният пипер на зърна.
4
Всичко се изсипва в намазана с олио тава и ястието се пече 35-40 минути в загрята на 200 градуса фурна, като се проверява периодично.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

29.05.2016
Много вкусно :)
2.
Изпрати
лично съобщение

19.11.2015
Обожавам да го готвя! Бързо, лесно и вкусно :)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.07.2015
Вечерята :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


341 ДУШИ ОНЛАЙН
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта