Аспержи с лешников винегрет
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2022 Аз съм фен на сирената, така, че за мен това беше много хубава рецепта. Направих я обаче в тавичка и със сирената, които имах - български кашкавал с маслини, ементал и синьо сирене. Стана чудесно, върви с кисело мляко отстрани. Отне към 1,20 мин., лесно беше.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2017 Вкусно
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...