Рибена чорба "Помпата"
Лора и Стоян
500 г сладководна риба 3-4 с. л. олио магданоз за поръсване черен пипер на вкус 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. универсална подправка 1 с. л. брашно 4 с. л. олио 2-3 дафинови листа 10 зърна черен пипер 2 моркова 100 г хайвер от рибата 2 с. л. брашно |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...