Шоколадова торта
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2019 Много вкусно! Коричката е страхотна! Рецептата е точна, но количеството е огромно. Направих половин доза.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2014 Това е един от най-невероятните десерти, които съм правила. В началото бях скептична заради многото захар, но всичко си е на мястото и вкусът му е уникален. Пробвайте го. Ще смаете гостите.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Именно сметаната не позволява да се втвърди :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Стана страхотен.Плънката стана леко течна.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Втвърдява се ,при това доста!Преди консумация се затопля,но въпреки това плънката си остава твърда,а плънката на ореховия пай от сладкарницата се разтича.Има ниакакжа тънкост,но каква е........
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...