Рибно филе на пергамент с хайвер
Лора и Стоян
![]() |
200 г ориз „Басмати” сол и бял пипер на вкус 4 стръка див лук 2 с. л. зехтин 1 ч. л. чили паста 1 лайм 2 с. л. соев сос 1/2 връзка магданоз или кориандър 2 скилидки чесън 300 г коктейлни скариди 200 г мидени ядки пера див лук, кълнове и/или резени лайм за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...