Ориз „Басмати” с морски дарове
Лора и Стоян
![]() |
250–300 г извара 1 млечен шоколад (100 г) 3 банана 1–2 капки есенция ром 2–3 с. л. лимонов сок 1 пакетче суха сметана 5 с. л. пудра захар 3 с. л. кисело мляко 100–150 мл + 3–4 с. л. прясно мляко банан за украса |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2016 Страхотен десерт, много лек крем , ще стане част от менюто на моето семейство
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...