Ориз с гъби на микровълнова фурна
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Тази рецепта е от архива - още от 2001 година, когато предаването се е водило от Иван Звездев. Лора и Стоян винаги са казвали, че предпочитат домашно приготвенитените бульони и не веднъж са показвали как да се направим хубав, бистър бульон с качествени и пресни продукти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Извинявайте, но ми прави впечетление, че всяка Ваша рецепта включва някакъв вид синтетичен бульон - т.е. консерванти и всякакви нездравословни субстанции. Както съм написал в профила си, страдам от подагра и за тази болест концетрираните нездравословни бульони са просто убийствени!!! Опитайте се да предложите алтернатива - в противен случай ще разболеете повече хора, отколкото ще нахраните!!!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...