Ориз с риба тон

Дата: 02.05.2001
Източник: Бон Апети
Ориз с риба тон
 
Необходими продукти:
1 чаша ориз
1 консерва риба тон
2 стръка пресен лук
1 червена чушка
4 с. л. сметана
1 с. л. краве масло
1 ч. ч. зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Ориз с риба тонОризът се сварява и се изплаква със студена вода. В маслото за 5 минути се задушава лукът.
2
Ориз с риба тон 2В купа се поставят сметаната и чушката. Пасират се. Към сместа се добавят рибата тон и зеленчуковият бульон.
3
Ориз с риба тон 3Оризът се поставя в намаслена форма за кекс (или в гювече), отгоре се разпределя сместа с рибата. Фурната се загрява до 200 градуса. Ястието се пече около 30 минути (докато се образува златиста коричка). Украсява се с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта