Ориз с риба тон

Източник: Бон Апети
Дата: 02.05.2001
Ориз с риба тон
 
Необходими продукти:
1 чаша ориз
1 консерва риба тон
2 стръка пресен лук
1 червена чушка
4 с. л. сметана
1 с. л. краве масло
1 ч. ч. зеленчуков бульон


Начин на приготвяне:
1
Ориз с риба тон
Оризът се сварява и се изплаква със студена вода. В маслото за 5 минути се задушава лукът.
2
Ориз с риба тон 2
В купа се поставят сметаната и чушката. Пасират се. Към сместа се добавят рибата тон и зеленчуковият бульон.
3
Ориз с риба тон 3
Оризът се поставя в намаслена форма за кекс (или в гювече), отгоре се разпределя сместа с рибата. Фурната се загрява до 200 градуса. Ястието се пече около 30 минути (докато се образува златиста коричка). Украсява се с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: