Ориз с риба тон

Дата: 02.05.2001
Източник: Бон Апети
Ориз с риба тон
 
Необходими продукти:
1 чаша ориз
1 консерва риба тон
2 стръка пресен лук
1 червена чушка
4 с. л. сметана
1 с. л. краве масло
1 ч. ч. зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Ориз с риба тонОризът се сварява и се изплаква със студена вода. В маслото за 5 минути се задушава лукът.
2
Ориз с риба тон 2В купа се поставят сметаната и чушката. Пасират се. Към сместа се добавят рибата тон и зеленчуковият бульон.
3
Ориз с риба тон 3Оризът се поставя в намаслена форма за кекс (или в гювече), отгоре се разпределя сместа с рибата. Фурната се загрява до 200 градуса. Ястието се пече около 30 минути (докато се образува златиста коричка). Украсява се с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта