Ориз с риба тон
Лора и Стоян
![]() |
3 големи скумрии 1 сварено яйце 1 с. л. босилек 1/4 връзка копър 1/4 връзка магданоз 1 ч. ч. майонеза 1 ч. ч. кисело мляко 1 дафинов лист 10 зрънца черен пипер 3 зърна бахар сол и пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...