Пилешка супа със зеле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2013 Малко е страна, с един снежно бял цвят. Може би в България сме свикнали повече на супите с бульон. Тази напомня малко на таратор по вкус. Може би е по-добре да се яде охладена, но сякаш не бих я сготвила отново.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...