Бананов хляб
Лора и Стоян
2 ч. ч. оризово брашно 1/3 ч. ч. захар 1/2 ч. ч. кокосови стърготини 2 с. л. сусам 1 1/2 ч. ч. вода |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2015 Ето ги и моите бисквитки :)
Вместо захар, сложих стевия, защото всички вкъщи сме на диета ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Ина, количеството вода, посочено в необходимите продукти се кипва и се добавя към оризовото брашно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Здравейте! Водата, посочена в продуктите кипваме и добавяме към брашното или тя е за варенето?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, виж петата стъпка от начина на приготвяне.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2015 Здравейте,
Не видях къде се слага захарта, посочена в необходимите продукти..
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...