Оризови бисквити с кокос
Лора и Стоян
125 г брашно 2 яйца (размер L) 250 мл прясно мляко 15 г краве масло 1/2 ч. л. фина морска сол |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2020 Много въздушни
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2020 Ще се откажа да пържа палачинки. Тези станаха много вкусни. Увеличиха обема си 3 пъти.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Следващият път ще им сложа и шоколадче или кашкавалче, че сега ми излязоха кухички.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2016 Направих ги с пълнозърнесто брашно, за да може и бебка да хапва :) Много се харесаха! Станаха изключително пухкави и интересни като форма!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2015 Бухналите палачинки станаха много бухнали и хрупкави отвън. Мекички отвътре и подходящи за добавяне на крем, като плънка.
Хапнахме ги със сладко от вишни и сирене.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...