Оризови бисквити с кокос
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2023 Преди време правих такива по рецепта на Джейми Оливър, пак имаше загряване на форма за мъфини, много горещо олио във всяка формичка, палачинково тесто и да, трябва да са кухи отвътре. Но той представи рецептата като хлебчета, които се сервираха заедно с някакви месни традиционни блюда, вътре в самата чиния, към гарнитурата. Споменът ми е, че бяха вкусни като хляб, но не така, че да минат за палачинки, по-сухи са. Ще пробвам и тези.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2023 Страхотни! Направих половин доза във форма за мини мъфини, която намазах предварително с масло. Трябваше им 15 мин за 220 градуса и още 15 мин на 180 градуса.
Излезнаха 15 бухнали палачинки.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2020 Много въздушни
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2020 Ще се откажа да пържа палачинки. Тези станаха много вкусни. Увеличиха обема си 3 пъти.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Следващият път ще им сложа и шоколадче или кашкавалче, че сега ми излязоха кухички.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...