Тиквени сладки с мармалад от ябълки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2018 Този път ги направих с мед, но сложих доста над посоченото количество и един банан. Следващият път ще опитам с по—малко мед и два банана :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2017 Много приятни бисквитки. Един съвет - ако ги приготвяте със захар трябва да се добави още един банан, иначе сместта е много суха и няма да могат да се оформят. Аз ги намазах с шоколад за разкош :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2016 страхотни са ,изключително вкусни са, според мен е малко един банан за толкова много овесени ядки ,аз сложих два и ми се получиха страхотни
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2016 :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2016 Стана вкусно, но сместа стана трошлива и не ми се получиха бисквитките. Затова изпекох всичко като едно цяло. Може би се получи така, защото използвах кафява захар вместо мед.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...