Картофена лазаня с кренвирши
Лора и Стоян
![]() |
1 1/2 кг свински котлет с кост 1 ч. л. доматено пюре сосът от изпеченото месо 200 мл бира 2 с. л. брашно 1 морков 2 стръка праз лук 1 ч. л. сол 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. чубрица 2-3 с. л. олио 50 г краве масло 1 ч. ч. орехови ядки 1-2 моркова 150-200 г пресни гъби 300 г кромид лук 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...