Пилешки пай с розмарин
Лора и Стоян
![]() |
15-20 листа кисело зеле 2 пилешки бутчета 5-6 кисели краставички 3 стръка праз 2 с. л. свинска мас 2 с. л. доматено пюре 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...