Пълнени печурки с рулца от раци

Дата: 11.12.2003
Източник: Бон Апети
Пълнени печурки с рулца от раци
 
Необходими продукти:
5 рулца от раци
1/2 ч. л. сос "Уорчестър"
меката част от 1 филия хляб
1-2 стръка зелен лук
4-5 с. л. бяло вино
3-4 с. л. зехтин
1 маринована червена чушка
1 глава кромид лук
300 г едри печурки
чили сос на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени печурки с рулца от рациЛукът се нарязва наситно, запържва се в загрятата мазнина и се залива с виното. Изчаква се то да се изпари, добавят се нарязаните на филийки рулца от раци, наситнената чушка и сосът "Уорчестър". Кората на хляба се отстранява, а средата се натрошава в запръжката. Разбърква се и се подлютява с чили соса.
2
Пълнени печурки с рулца от раци 2След като пънчетата им се отстранят, печурките се пълнят с приготвената плънка. Подреждат се в намаслена тава и се пекат 10-15 минути при температура 180 градуса. Сервират се поръсени с нарязан наситно зелен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта