Картофен пай със спанак
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешка кайма 1 кубче бульон 1-2 с. л. олио 1-2 с. л. сметана 1 ч. л. доматено пюре 1 глава кромид лук 100 г стерилизирани печурки 1 ч. л. сол 1 ч. л. сух магданоз 1/2 ч. л. риган 1/2 ч. л. сос "Уорчестър" 1 скилидка чесън |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...