Разядка от печен чесън с палачинка от спанак
Лора и Стоян
4 големи глави лук (1 кг) 2 с. л. олио 1 кубче пилешки бульон 1/2 буркан стерилизирани домати 2/3 от сърцевината на лука за соса 2 печени чушки 50 г орехови ядки 1/2 ч. л. сол 7-8 стръка магданоз 1 филия хляб 50 г кашкавал 1-2 щипки индийско орехче 1/2 ч. л. мащерка 1 кубче пилешки бульон със зеленчуци 1 к. ч. ориз 1/3 от сърцевината на лука за каймата 150-200 г телешка кайма 1 ч. л. чубрица |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...