Зеленчуков зимен бургер
Лора и Стоян
4 глави чесън 4 с. л. брашно 50 г масло 100 г замразен спанак 125 мл прясно мляко 2 яйца 3-4 с. л. зехтин 1 с. л. зехтин 7-8 стръка магданоз 1 филия хляб 2 пакетчета сирене "Крема" 2 стръка пресен лук 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...