Касапско сирене

Дата: 29.01.2003
Източник: Бон Апети
Касапско сирене
 
Необходими продукти:
300-400 г сирене
1 глава кромид лук
2-3 с. л. олио
червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Касапско сиренеЛукът се нарязва, сиренето се настъргва на едро ренде. Смесват се добре.
2
Касапско сирене 2Сиренето се полива с олиото и се поръсва с червения пипер. Сервира се върху зелена салата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта