Касапско сирене

Източник: Бон Апети
Дата: 29.01.2003
Касапско сирене
 
Необходими продукти:
300-400 г сирене
1 глава кромид лук
2-3 с. л. олио
червен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Касапско сирене
Лукът се нарязва, сиренето се настъргва на едро ренде. Смесват се добре.
2
Касапско сирене 2
Сиренето се полива с олиото и се поръсва с червения пипер. Сервира се върху зелена салата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: