Касапско сирене

Дата: 29.01.2003
Източник: Бон Апети
Касапско сирене
 
Необходими продукти:
300-400 г сирене
1 глава кромид лук
2-3 с. л. олио
червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Касапско сиренеЛукът се нарязва, сиренето се настъргва на едро ренде. Смесват се добре.
2
Касапско сирене 2Сиренето се полива с олиото и се поръсва с червения пипер. Сервира се върху зелена салата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


didi_86 се регистрира в сайта.
Катя Ванкова се регистрира в сайта.
Савелин се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Печено зеле с ориз и сливи
doseva6 коментира рецептата Крем "Ванилия"
doseva6 коментира рецептата Копривена чорба с орехи
Mariyana Petrova коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
Люба Тодорова коментира рецептата Картофено пюре
коментира рецептата Шоколадова мус торта с ягоди
коментира рецептата Рула от скумрия с доматен сос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле с четири сирена
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта