Стовис

Източник: Бон Апети
Дата: 28.03.2003
Стовис
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
2 глави лук
1 1/2 с. л. свинска мас
250 мл телешки бульон
месо по желание


Начин на приготвяне:
1
Стовис
Лукът се нарязва наедро и се запържва в свинската мас. Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се добавят при лука. Разрежда се с бульона и се вари 30-40 минути.
2
Стовис 2
Когато течността се поизпари, се прибавя накъсаното на малки парчета варено месо. Вари се още 10-15 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: