Стовис

Дата: 28.03.2003
Източник: Бон Апети
Стовис
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
2 глави лук
1 1/2 с. л. свинска мас
250 мл телешки бульон
месо по желание
 

Начин на приготвяне:
1
СтовисЛукът се нарязва наедро и се запържва в свинската мас. Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се добавят при лука. Разрежда се с бульона и се вари 30-40 минути.
2
Стовис 2Когато течността се поизпари, се прибавя накъсаното на малки парчета варено месо. Вари се още 10-15 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Лили Стоянова коментира рецептата Юфка кебап
Маргарита Ганева се регистрира в сайта.
s. се регистрира в сайта.
Мариана Матева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта