Фондю

Дата: 15.03.2003
Източник: Бон Апети
Фондю
 
Необходими продукти:
50-80 г сирене "Грюер"
50 г сирене "Ементал"
50 г кашкавал
100 мл сухо бяло вино
1 скилидка чесън
1 ч. л. нишесте
 

Начин на приготвяне:
1
ФондюВиното се налива в малка тенджера, слага се скилидката чесън и се кипва. След това се прибавят настърганите сирена и се бърка на тих огън, докато се разтопят.
2
Фондю 2Нишестето се разтваря в 2-3 с. л. вода и се прибавя към разтопеното сирене, като се бърка непрекъснато, докато сместа го поеме.
3
Фондю 3Консумира се с нарязан на кубчета хляб, който се топи във фондюто с вилица.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2015
Аз добавям и сметана. Става превъзходно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта