Пълнени картофи с царевица

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Пълнени картофи с царевица
 
Необходими продукти:
150-200 г червен фасул от консерва
100 г царевица от консерва
8 картофа
2 печени червени чушки
2 скилидки чесън
1 глава лук
1 с. л. доматено пюре
1 ч. л. сос "Уорчестър"
1-2 щипки риган
кашкавал



Начин на приготвяне:
1
Пълнени картофи с царевица
Картофите се обелват и се сваряват в подсолена вода. Лукът и чесънът се нарязват надребно, чушките - на кубчета.
2
Пълнени картофи с царевица 2
Лукът и чесънът се запържват за няколко минути, след това се прибавят доматеното пюре, фасулът, царевицата и нарязаните чушки. Подправя се със сол, сос "Уорчестър" и риган и хубаво се разбърква.
3
Пълнени картофи с царевица 3
Сварените картофи се охлаждат със студена вода, разрязват се на две и половинките внимателно се издълбават. Подреждат се в тава, пълнят се с плънката и се затварят с парче кашкавал. Пекат се във фурна на 160-180 градуса до готовност.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: