Сух таратор с репички

Дата: 28.03.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250-300 г цедено кисело мляко
2 с. л. лимонов сок
3 с. л. зехтин
1 ч. л. сол
1 с. л. ябълков оцет
4 с. л. зехтин
1 стрък пресен чесън
4 стръка копър
2 връзки репички
50 г смлени бадеми
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Сух таратор с репичкиЛистата на репичките се измиват, подсушават се и се поставят в купа. Репичките се нарязват на малки кубчета.
2
Сух таратор с репички 2Нарязаните репички се смесват с цеденото мляко, подправят се с оцет и зехтин, посоляват се. Добавят се наситнените чесън и копър и се разбърква.
3
Сух таратор с репички 3Продуктите за дресинга се разбиват и с него се поливат накъсаните листа от репичките.
4
Сух таратор с репички 4Сервира се, като в центъра на чинията се поставя от сухия таратор (за да се оформи, може да се използва намазнен метален пръстен), около него се нареждат листа репички, поръсва се със смлени бадеми. Може да се декорира с цели репички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


fly4e се регистрира в сайта.
Ina Beneva се регистрира в сайта.
Alex Georgieva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Леща на фурна
Martin Dimanov се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Victor Serafimov се регистрира в сайта.
Моника Палова се регистрира в сайта.
Надя Маслева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта