Пълнен патладжан

Дата: 04.09.2018
Източник: Миро
ТИТЛА: Чирак
Пълнен патладжанПълнен патладжан
 
Необходими продукти:
2 патладжана
100 г кайма
1 малка глава лук
1 настърган домат (или от консерва)
1 малък морков
зехтин (или олио)
кашкавал за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Издълбаните и отцедени патладжани се запичат почти до готовност с малко зехтин (или олио).
2
Пълнят се със сместа от запържените лук, морков, кайма, издълбаната вътрешност на патладжаните, настърган домат и подправки на вкус.
3
Връщат се във фурната, като малко преди да станат готови, се поръсват с настърган кашкавал и се запичат, докато кашкавалът се разтопи.


Съвет:
Ястието се сервира топло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Svetoslav Stoyanov се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Пържени яйца с млечен сос
Юлия Папазова се регистрира в сайта.
ivka се регистрира в сайта.
Irina Iankova се регистрира в сайта.
Teodora Hristova се регистрира в сайта.
Daniela Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта