Пълнен шаран с рибен мус

Дата: 05.12.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 шаран (1,5 кг)
800 г скумрия
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
50 г краве масло
2 белтъка
50–60 мл животинска сметана
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пълнен шаран с рибен мусШаранът се почиства от люспите. Цепва се откъм гърба и гръбначната кост се отстранява, заедно с гръдния кош, вътрешностите и хрилете.
2
Пълнен шаран с рибен мус 2Месото от костите се отделя. Рибата се овкусява със сол отвътре.
3
Пълнен шаран с рибен мус 3Скумрията се почиства от костите и кожата. Месото от двете риби се слага в блендер, заедно с белтъците, чесъна и магданоза.
4
Пълнен шаран с рибен мус 4Пюрира се и се претрива през цедка.
5
Пълнен шаран с рибен мус 5Добавя се сметаната и се разбърква внимателно.
6
Пълнен шаран с рибен мус 6Шаранът се пълни със сместа.
7
Пълнен шаран с рибен мус 7След това се зашива.
8
Пълнен шаран с рибен мус 8Полива се с разтопеното масло и се овкусява със сол и черен пипер.
9
Пълнен шаран с рибен мус 9Пече се в загрята на 180 градуса фурна до готовност – около 20–25 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта