Пълнен шаран с рибен мус

Дата: 05.12.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 шаран (1,5 кг)
800 г скумрия
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
50 г краве масло
2 белтъка
50–60 мл животинска сметана
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пълнен шаран с рибен мусШаранът се почиства от люспите. Цепва се откъм гърба и гръбначната кост се отстранява, заедно с гръдния кош, вътрешностите и хрилете.
2
Пълнен шаран с рибен мус 2Месото от костите се отделя. Рибата се овкусява със сол отвътре.
3
Пълнен шаран с рибен мус 3Скумрията се почиства от костите и кожата. Месото от двете риби се слага в блендер, заедно с белтъците, чесъна и магданоза.
4
Пълнен шаран с рибен мус 4Пюрира се и се претрива през цедка.
5
Пълнен шаран с рибен мус 5Добавя се сметаната и се разбърква внимателно.
6
Пълнен шаран с рибен мус 6Шаранът се пълни със сместа.
7
Пълнен шаран с рибен мус 7След това се зашива.
8
Пълнен шаран с рибен мус 8Полива се с разтопеното масло и се овкусява със сол и черен пипер.
9
Пълнен шаран с рибен мус 9Пече се в загрята на 180 градуса фурна до готовност – около 20–25 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
n_e_l_i_ се регистрира в сайта.
P_maldjanski се регистрира в сайта.
Ted Illy се регистрира в сайта.
Аделина се регистрира в сайта.
Здравка Иванова се регистрира в сайта.
Anton Nastev се регистрира в сайта.
Nenkova85 се регистрира в сайта.
Dimitta се регистрира в сайта.
Ива Микова коментира рецептата Ризото със зеленчуци
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта