Заешки дроб по плевенски
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2016 Рецептата е добра и предразполага към творчество. Месото става по-сухо сравнено със заек, приготвен в гърне. Заслужава си да опитате - върви страхотно с вино розе.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Промените, които направих спрямо това, което се яде у нас: вместо гъши гърди, сложих свински, гъбите замених с морков. Стана много вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2013 Става много вкусно. Вместо гъши гърди слагам свински пушени и вместо ориз слагам гъби. В къщи е любимия заек по домашному.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Страхотна рецепта :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...