Глазирано рибно филе
Рецепти
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2014 Кокошката стана много вкусна. Акцентът е в пълнежа и най-вече в соса. Сосът с виното и морковите като ври в гювеча овкусява месото много добре. Важно е кокошката да е добре сварена предварително.
|
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...