Глазирано рибно филе
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2014 Кокошката стана много вкусна. Акцентът е в пълнежа и най-вече в соса. Сосът с виното и морковите като ври в гювеча овкусява месото много добре. Важно е кокошката да е добре сварена предварително.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...