Мераклийско свинско в плик
Лора и Стоян
2 пъстърви 5-6 рулца от раци 1 стрък праз лук 50 г микс от горски гъби 1 ч. ч. бяло вино 2 с. л. олио черен пипер и сол на вкус 100 мл сметана 50 г синьо сирене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...